Na morgen houdt het niet op - Laat je stem horen!

Welkom op de website van de Dorpspartij!

Actualiteit

Gemeente komt binnensportverenigingen tegemoet

18 januari 2022

Helaas blijkt dat, na een renovatie in 2017, het dak van hal 2 in sporthal Molenbroek opnieuw lekt. Ondanks dat er door de coronacrisis niet gesport kon worden, zou dit nu ook moeilijk kunnen door de lekkages van het dak. De vloer is regelmatig nat en er mo..

Categorie: Actualiteit Algemeen Algemene Zaken, Financiën en Vastgoed Economie en sport Sociaal Domein en Volkshuisvesting

Bekijk volledige artikel

Dorpspartij laat cultuurmakers niet in de kou staan

21 december 2021

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 16 december kwam de Coronasteun voor cultuurmakers aan de orde en met name het punt rondom de verdeling van de gelden vanuit het Rijk hiervoor. Voor Gemert-Bakel was dit in het najaar totaal 140.000 euro. Dit geld m..

Categorie: Actualiteit Algemeen Geen categorie Sociaal Domein en Volkshuisvesting

Bekijk volledige artikel

Groen en stenen in balans

14 december 2021

In Gemert-Bakel wordt er sinds 2018 op initiatief van de Dorpspartij met de groennorm gewerkt bij de bouw van nieuwe woningen. De groennorm betekent dat er voor iedere nieuw te bouwen woning en/of appartement er 75 m₂ openbaar groen aanwezig moet zijn. Al..

Categorie: Actualiteit Algemeen Geen categorie Ruimte en openbaar beheer

Bekijk volledige artikel

Eindelijk ook Tiny Houses in Gemert-Bakel…?

7 december 2021

Je zult in deze tijd net voor in de twintig zijn, thuiswonend met een inkomen van zo’n 1600 euro en je wilt zelfstandig gaan wonen.

Dan kom je er al heel snel achter dat je niet aan bak komt voor een woning omdat deze in de verhitte huizenmarkt met..

Categorie: Actualiteit Algemeen Algemene Zaken, Financiën en Vastgoed Economie en sport Geen categorie Sociaal Domein en Volkshuisvesting

Bekijk volledige artikel

Zwerfafval te lijf!

29 november 2021

In de raadsvergadering van11 november jl. is tijdens de algemene beschouwingen het amendement ‘Zwerfafval’ van De Dorpspartij unaniem aangenomen. In het amendement wordt €7.500 vrijgemaakt voor educatie op basisscholen en informatieverstrekking voor m..

Categorie: Actualiteit Algemeen Ruimte en openbaar beheer

Bekijk volledige artikel
  • Categorieën