Na morgen houdt het niet op - Laat je stem horen!

Welkom op de website van de Dorpspartij!

Actualiteit

Waarom wij voor ontwikkeling van de Rooye Asch zijn

9 oktober 2018

De Rooye Asch, een potentiële toplocatie voor recreatie. In het groen, nabij een recreatieplas en nabij het dorp Handel. Potentieel, want tijdens ons bezoek aan het park op 20 april van dit jaar, zagen we een verloederd en verlaten park. Een park dat wacht..

Categorie: Actualiteit Algemeen

Bekijk volledige artikel

Bestemmingsplan buitengebied

18 juli 2018

Vorige week heeft de gemeenteraad van gemert-Bakel het bestemmingsplan buitengebied vastgesteld. In een bestemmingsplan staat wat we met het grondgebruik doen. Waar mag er wat gebouwd worden en waar liggen wegen, onze cultuurgronden en natuur.
Was het..

Categorie: Algemeen

Bekijk volledige artikel

Verantwoordelijkheid nemen, ook als het tegenzit

17 juli 2018

Nu de financiële boeken van 2017 sluiten, zien we dat ook de gemeente Gemert-Bakel te maken heeft met een tekort op de zorguitgaven. Geheel in lijn met de tekorten die ook andere gemeenten op dit terrein doormaken. Eindhoven, Venlo, Veldhoven, Geldrop-Mier..

Categorie: Algemeen

Bekijk volledige artikel

Op bezoek in De Mortel, Milheeze en De Rips

17 juli 2018

Afgelopen maandag 4 juni, maandag 18 en dinsdag 19 juni was de Dorpspartij bij de openbare vergaderingen van het dorpsoverleg De Mortel, dorpsoverleg De Rips en het dorpsoverleg Milheeze. Dat doen we, omdat we het belangrijk vinden om rechtstreeks van de in..

Categorie: Algemeen

Bekijk volledige artikel

De Dorpspartij bestuurt in Gemert-Bakel

22 mei 2018

De Dorpspartij vormt samen met het CDA de coalitie in de gemeente Gemert-Bakel. Afgelopen week presenteerden we het coalitieakkoord 2018-2022: “Samen meer bereiken. Met elkaar, voor elkaar.” We doen dat graag samen met onze inwoners, verenigingen, onder..

Categorie: Algemeen

Bekijk volledige artikel
  • Categorieën