Na morgen houdt het niet op - Laat je stem horen!

Welkom op de website van de Dorpspartij!

Dorpspartij

De Dorpspartij is een lokale politieke partij, die op een open en eerlijke wijze politiek bedrijft echt naar mensen luistert en geen vermenging van belangen accepteert.

Hoe werkt de Dorpspartij?
Hoe een besluit tot stand komt is zeker zo belangrijk als het besluit zelf. Wij vinden namelijk dat bij het maken van plannen, iedereen, en dus zeker de belanghebbenden, de kans moet krijgen invloed uit te oefenen. Dat betekent: van begin af aan informatie en een goede en open communicatie.

LOKALE PARTIJ
Anders dan de landelijke partijen willen wij een lokale partij zijn. Wij vinden namelijk dat er veel ruimte moet zijn voor plaatselijke variatie en invulling. Samenwerken met andere gemeentes waar het nodig is, zelfstandig handelen waar dat kan. Vandaar: De Dorpspartij.

SOCIALE PARTIJ
Anders dan anderen hechten wij veel waarde aan het instandhouden van een (h)echte leefgemeenschap waarin mensen zich bij elkaar betrokken voelen. Wij willen Gemert/Bakels eigen karakter bewaren door en voor oude en nieuwe Gemert/Bakelnaren.

De Dorpspartij is een politieke vereniging, maar wij bekijken ook graag de politiek en vereniging los van elkaar. Wilt u lid worden van de dorpspartij? U kunt zich middels onderstaande knop aanmelden.

Word lid