Na morgen houdt het niet op - Laat je stem horen!

Welkom op de website van de Dorpspartij!

Dorpspartij op Gemert Mèrt

‘De kennis en kunde ligt op straat.’ De Dorpspartij heeft het al vaak geroepen de afgelopen periode en dat zullen we blijven doen. In de dorpen en wijken van onze gemeente wonen de vakmannen. Daar wonen de timmerman en de architect naast elkaar. Het is de kunst om de kracht van onze inwoners te benutten. Daarvoor is het nodig om vaker en tijdig met onze inwoners in gesprek te gaan. Samen staan we sterker.

Als we dat vragen en verwachten van onze bestuurders, moeten we zelf natuurlijk het goede voorbeeld geven. Daarom zoekt de Dorpspartij u op. En wel op zondag 13 september tijdens Gemert Mèrt. U vindt ons van 11.00-17.00 uur tegenover ‘Dientje’.

Wat hebben we voor u in petto?

  1. In de raad discussiëren we regelmatig over hoe we onze middelen willen besteden. Nu vragen we dat aan u. Hoe zou u de gemeentelijke middelen verdelen? U kunt 100.000 euro verdelen zoals u dat wilt. Onder de deelnemers verloten we 4 VVV bonnen à 20,00 euro (1 voor deelnemers via de website, 3 voor deelnemers tijdens Gemert Mèrt). Om mee te doen met de prijsvraag vult u dit document in en stuurt u het terug naar bart.vanoort@raad-gemert-bakel.nl.
  2. Vlak voor de vakantie sprak de raad over de toekomst van voormalig klooster Nazareth. Na de vakantie komen we hierop terug en spreken we over de gewenste indeling van het complex. We hebben de tekening voor u klaar liggen. We nodigen u nu alvast uit om de door u gewenste indeling van de bebouwing in de tuin te tekenen.
  3. Voor de kinderen zijn er leuke prijsjes te winnen bij de grabbelton.
  4. Een vertegenwoordiging van onze fractie en ons bestuur staan de gehele dag voor u klaar. We gaan graag met elkaar in gesprek.

Kortom, wij zien u graag terug bij onze stand tegenover ‘Dientje’. Tot zondag 13 september 11.00-17.00 uur.