Na morgen houdt het niet op - Laat je stem horen!

Welkom op de website van de Dorpspartij!

30e Verjaardag Dorpspartij!

Op vrijdag 3 februari 2016 begon de Dorpspartij  de viering van haar 30e verjaardag met de traditionele jaarvergadering. Dit keer was de opkomst hoger dan anders. Maar daar was een speciale reden voor.

Nadat een deel van de gebruikelijke zaken vlot werd afgehandeld, werd de vergadering onderbroken voor een bezoek van burgemeester Jan van Zomeren. Hij kwam de vergadering feliciteren met het 30-jarig bestaan. Maar al gauw bleek er een belangrijkere reden voor zijn bezoek. Hij nodigde Martien van den Boom uit naar voren te komen. Ondertussen stroomde de zaal bij Dientje vol met familie, vrienden kennissen en collega’s van Martien: hij kreeg een Koninklijke Onderscheiding.

golfclinic

GolfClinic Ledendag Dorpspartij

Dit feestje werd niet meer onderbroken voor het voortzetten van de vergadering.
Die werd voortgezet op zaterdag 18 juni, de jaarlijkse ledendag van de Dorpspartij, die dit jaar werd gehouden op Golfbaan De Stippelberg, met een golfclinic en een barbecue.

De vergadering werd vlot afgehandeld met de gebruikelijke verslagen van wethouder en fractievoorzitter. En de bestuursverkiezing. Door het overlijden van Dien Kanters, het afscheid van Freek Goedhart en Marinus van de Ven was er nog maar een klein bestuur over.
Dat werd aangevuld met Thea Bevers en Frans Sanders. Omdat Frans Habets zijn voorzitterschap wilde neerleggen werd dat door Frans Sanders van hem overgenomen.
Theun Ketelaars is bereid gevonden het bestuur met sommige zaken te ondersteunen, maar hij wordt geen bestuurslid.

Daarna werd er gegolfd en door sommigen alleen gewandeld.
Het was een leuke middag die met een prima barbecue werd afgesloten.

Op naar de 31e verjaardag op 3 februari 2017.

De Dorpspartij, is en blijft een politieke club waar je bij wilt horen! Ook enthousiast? Heeft u ook interesse? Lid worden? Meld je aan via onze vernieuwde website.

PR-Commissie Dorpspartij